02 februari, 2009

SNÖKAOS I LONDON!

Oh yes. Haha, det har kommit ca. 20 cm snö här och tydligen har det inte snöat såhär mycket på två decennier. Jag får lite samma känsla som när snön kommer första gången i Stockholm varje vinter. Det får samma konsekvenser varenda år, och ändå är dom lika förvånade -varje- år. Det är så klockrent. Sen måste man kanske inse att här har dom inte riktigt samma resurser som hemma när det gäller plogbilar osv. Sedan att ingen har vinterdäck på bilen, gör det väl kanske inte speciellt säkert att ge sig ut och köra och just nu är det bara två av elva tunnelbanelinjer som funkar som de ska, så att snön ställer till det litegrann, visst. Men att stänga ner flera hundra skolor runt om i hela England osv, är ju bara överkurs.



















Vanlig vinterdag i Sverige, Panik i London.

Själv sitter jag hemma och har lunchrast, känner mig inte så påverkad av detta "kaos".

Något som dock påverkar mig i sinne är att tvättmaskinen bråkar hela tiden. Först gick deras gamla sönder, och vi var utan i en vecka, inte så kul när det bor åtta pers i huset, varav hälften småbarn.

Sedan kom leveransen av den nya, men karlarna kunde (ville) inte installera den, för först skulle man vara tvungen att ta loss en garderobsdörr, och det gick inte för sig. Så det tog tre dagar till innan den blev installerad och vi kunde tvätta. SEN, bestämde den sig för att börja läka och jävlas, och när vi trodde att vi fixat det, så börjar den istället ordna så det går en säkring när man använder den, vilket gör att inget annat än lamporna fungerar heller. Inte teven, inte internet, inte telefonen, inte vattenkokaren, inte ena kylen osv. Nu är det två karlar härnere som förhoppningsvis ska lycka åtgärda vad det nu är som är fel. DETTA kallar jag kaos.

2 kommentarer:

  1. Du skulle haft en handyman som jag där! ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är ALLTID naken, det vet du!

    SvaraRadera